StarMedic akcije

Budite u toku i iskoristite sve naše akcije i pogodnosti!

Svi tretmani

StarMedic Facebook profil
25.11.2019. godine

Iskoristite neverovatnu ponudu i ostavite cigarete lako, bez stresa, bez nikotinskih kriza!

Najpopularnija i najuspešnija metoda u svetu, SOFT laser metoda odvikavanja od pušenja, po ceni od 11.100 din a za penzionere 9.250 din.

Iskoristite neverovatnu ponudu i ostavite cigarete lako, bez stresa, bez nikotinskih kriza, nervoze, dekoncetracije, depresije...

Naša laser metoda odvikavanja od pušenja na tržištu Evrope postoji već više od 15 godina i vrlo uspešno i lako odvikava od ove zavisnosti. Kombinacijom savremene opreme, lasera najnovije generacije i tradicionalne kineske medicine, stimulišemo akupunkturne tačke na ušima koje su povezane sa simptomima koji se javljaju posle prestanka pušenja i već posle prvog tretmana postajete bivši pušač. Vaše je samo da donesete odluku da želite da ostavite cigarete, a naš terapeut će Vam uz relaksirajuću muziku, u prijatnom ambijentu, bezbolnim i opuštajućim tretmanom koji traje oko 90 minuta to i omogućiti.

Čak u 80% slučajeva dovoljan je jedan tretman kako biste ostavili cigarete, no ako spadate u onih 20%, tretman ćemo Vam ponoviti besplatno. Bitno je samo da nam se javite već kod prvih simptoma nikotinske krize kako bismo Vam ponovili tretman. Nema potrebe da se mučite. Naša misija je da bez muke i što lakše počnete život bez cigareta. Iz tog razloga smo sa Vama u kontaktu naredna tri meseca kako bismo Vas pratili i olakšali put ka zdravom životu. Kontaktiraćemo Vas putem maila, SMS-a, telefona (kako Vama više odgovara) kako bismo Vam davali savete i olakšali eventualne krize.

Ostavite cigarete uz SOFT laser metodu, izbacite nikotin iz organizma i popravite kvalitete svog života. Hrana će Vam imati lepši ukus, bićete zdraviji, smanjićete rizik od srčanih problema, smanjiti opasnost od infarkta.

< 1 2 3 4 5 6 >

Zavirite u StarMedic

Zavirite u našu foto galeriju i uverite se u prijatan ambijent i profesionalizam koji Vam nudimo. Sigurni smo da ćete se opustiti i uživati.

fotografije

Online zakazivanje

StarMedic je obezbedio i zakazivanje tretmana putem online formulara. Popunite upitnik, predložite termin koji vam odgovara, a mi ćemo vas kontaktirati.

zakaži online

Gde se nalazimo

StarMedic, Beograd