Centar lepote i zdravlja, Beograd

Kontakt

StarMedic akcije

Budite u toku i iskoristite sve naše akcije i pogodnosti!

Svi tretmani

StarMedic Facebook profil
28.10.2019. godine

Jesenja akcija na odredjene masaže tela!

Za vas smo ove jeseni pripremili akciju gde su cene masaže tela jeftinije za 20% a uz to smo vam pripremili i paket "plati 3 dobijaš 4" relaks masaže celog tela (45 min) za samo 6.000 din (inače je cena za 4 masaže 8.000 din).

Savršeno mesto u srcu Vračara izolovano od buke i saobraćaja, pružiće vam relaksaciju posle napornog dana. Profesionalno osoblje sa dugogodišnjim iskustvom i ambijent u kome ćete moći da se opustite je ono što masažu čini savršenom.

U našem centru možete izabrati:

 

  • relaks masažu
  • terapeutsku masažu
  • masažu vulkanskim kamenjem
  • anti stres masažu
  • sportsku masažu
  • masažu glave
  • masažu lica
  • refleksologiju
  • limfnu drenažu tela

 

Relaks masaža je namenjena svima koji žele kratak predah od svakodnevnih obaveza. Idealna masaža za opuštanje i oslobadjanje napetosti i stresa. Može se raditi relaks masaža celog tela ili parcijelna relaks masaža pojedinih delova tela (samo ledja)

Terapeutska masaža je rešenje za sve koji provode radno vreme u sedenju ispred računara ili u kolima, a malo se kreću. Može biti upotrebljena kao primarna terapijska intervencija ili kao dodatak ostalim terapeutskim tehnikama. Preporučuje se kod bolova u ledjima i vratu nastalih od nepravilnog sedenja za kompjuterom ili volanom, ili u slučaju nošenja tereta. Intenzivnijim pokretima otklanja se napetost i opuštaju se mišići.

Masaža vulkanskim kamenjem idealna za jesenji i zimski period. Ova masaža je naročito pogodna kod osoba koji imaju problem sa cirkulacijom, nesanicom, bolovima u ledjima kao i kod nekih reumatskih stanja.

Anti stres masaža predstavlja kombinaciju terapeutske masaže ledja i relaks masaža. Masaža se koristi za uspostavljanje ravnoteže, ali i za uklanjanje napetosti stresa i bolnih stanja.

Sportska masaža prvenstveno se preporučuje kod profesionalnih sportista, kao i kod osoba sklonih upalama mišića nakon rekreativnog bavljenja sportom.

Masaža glave se najčešće kombinuje sa masažom lica i dekoltea, a veoma je delotvorna kod upornih glavobolja jer podstiče cirkulaciju.

Masaža lica može pozitivno uticati na vaš izgled. Podsticanjem cirkulacije u ovim delovima na prirodan način možete uticati na svežinu i tonus lica.

Refleksologija je drevna veština koja se temelji na masaži refleksnih tačaka na stopalama i rukama koje su povezane sa odredjenim organima, a sve u cilju poboljšanja njihovih funkcija.

Limfna drenaža tela je tehnika za detoksikaciju organizma i regeneraciju tkiva. Ovaj tretman služi za stimulisanje cirkulacije limfe, poboljšanje venske cirkulacije i za detoks organizma.

Salon sa višegodišnjim iskustvom!

Probajte i uverite se !

Pozovite : 011-3088-885, 069-3088-885

Pošaljite e-mail na : info@starmedic.rs

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >

Zavirite u StarMedic

Zavirite u našu foto galeriju i uverite se u prijatan ambijent i profesionalizam koji Vam nudimo. Sigurni smo da ćete se opustiti i uživati.

fotografije

Online zakazivanje

StarMedic je obezbedio i zakazivanje tretmana putem online formulara. Popunite upitnik, predložite termin koji vam odgovara, a mi ćemo vas kontaktirati.

zakaži online

Gde se nalazimo

StarMedic, Beograd