Centar lepote i zdravlja, Beograd

Kontakt

StarMedic akcije

Budite u toku i iskoristite sve naše akcije i pogodnosti!

Svi tretmani

StarMedic Facebook profil
29.05.2018. godine

Maderoterapija - masaža oklagijama

Maderoterapija

Maderoterapija ili masaža oklagijama je poseban vid anticelulit masaže, koja se izvodi specijalno dizajniranim drvenim oklagijama. U osnovi ove anticelulit tehnike je stimulacija limfne drenaže, što je prvi i osnovni korak u borbi protiv upornog celulita na nogama i bedrima. Dobra limfna drenaža, jednako je dobar detox celog tela i uravnoteženo funkcionisanje imunog sistema.

Maderoterapijom se, za razliku od klasične anticelulit masaže, mnogo lakše i brže postižu rezultati. Cilj ove masaže je eliminacija toksina koji se skupljaju u različitim delovima tela kao što su kukovi, noge, bedra ili stomak. Ova vrsta masaže aktivira mikrocirkulaciju u tretiranoj oblasti, a takođe eliminiše zadržavanje vode, masti i ostalih štetnih ćelija u tretiranim delovima tela. Takođe se koristi za oblikovanje i učvršćivanje zadnjice. Masažom dopiremo duboko unutar kože čime se aktiviraju ćelije iznutra.

Kako deluje masaža oklagijama?

Masažom se duboko prodire unutar kože, zahvaljujući čemu se aktiviraju ćelije iznutra. Baš zbog toga, efektima maderoterapije su najzadovoljnije one osobe koje su želele da eliminišu sedalni deo na bokovima, zategnu butine i noge, izdefinišu noge, koriguju struk, smanje obim stomaka... Drveni elementi kojima se radi masaža su posebno oblikovani, i njihova prednost je u tome što pružaju intenzivni pritisak na fibrozni celulit a masne naslage se uklanjaju zajedno sa svim ostalim toksinima u telu. U toku tretmana koristi se preko šest različitih elemenata, i to je zapravo jedna serija pokreta koji se ponavljaju. Kada se telo oslobodi od toksina, tada se podstiče ubrzavanje metabolizma zbog čega se brže sagorevaju masti. Oklagijama se razbijaju džepovi debelih naslaga celulita, raznih nabubrenja na koži i konačno se rešavate uporne narandžine kore. Za ovu vrstu masaže se sa sigurnošću može reći da je sto procentno prirodna i da nema nikakavih štetnih efekata. Alergijske reakcije na koži nakon maderoterapije neće postojati. U suštini, masaža oklagijama je alternativa klasičnoj anticelulit masaži, a pre svega je namenjena ljudima koji imaju lokalizovane masne naslage i celulit.

Maderoterapija se preporučuje za:

  • Opuštanje tela i uma
  • Stimulaciju limfnog sistema
  • Eliminaciju toksina
  • Ubrzanje metabolizma
  • Razbijanje celulita
  • Sagorevanje masti
  • Tonus i zatezanje
  • Redukciju obima

Kome i kada se maderoterapija ne preporučuje

Maderoterapija se ne izvodi u toku ciklusa i tretman je najbolje započeti po završetku ciklusa. Takođe se ne izvodi na trudnicama, u toku prva 4 meseca trudnoće. Kod ostalih stanja, ne postoje kontraindikacije.

Preporučuju se serije od po 10 tretmana dok jedan tretman traje od 30 do 60 minuta. Tretmani se rade na tri, četiri ili pet dana, u zavisnosti od reakcije klijenta. Tretmanom su obuhvaćene cele noge, stomak i struk, a promene možete da vidite već posle prvog tretmana, iako se preporučuje pun ciklus od 6, 8 ili 10 tretmana za zadovoljavajuće rezultate. Drvene alatke koje se koriste u maderoterapiji potpuno neiznvanzivno stimulišu svaki deo vašeg tela, a da pri tom ne izazivaju povrede tkiva. Ovaj postupak ne samo da eliminiše celulit već pomaže relaksaciji.
 

Zakazivanje na telefon : 011-3088-885, 069-3088-885,

Kao i putem mail-a  na : info@starmedic.rs

Ukoliko želite pogled iz snova, zakažite termin još danas!

Kliknite za cenovnik tretmana...

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 

Zavirite u StarMedic

Zavirite u našu foto galeriju i uverite se u prijatan ambijent i profesionalizam koji Vam nudimo. Sigurni smo da ćete se opustiti i uživati.

fotografije

Online zakazivanje

StarMedic je obezbedio i zakazivanje tretmana putem online formulara. Popunite upitnik, predložite termin koji vam odgovara, a mi ćemo vas kontaktirati.

zakaži online

Gde se nalazimo

StarMedic, Beograd