LIFTING OBRVA (laminacija obrva)

Tretman se preporučuje svima koji nisu zadovoljni izgledom svojih obrva, a da to želena prirodan način da koriguju.

Svi tretmani

 

Brow lift / laminacija obrva / lifting obrva


laminacija obrva - brow lift

Šta je laminacija obrva / lifting obrva?

Laminacija obrva (lifting obrva ili brow lift) je tretman rekonstruisanja dlačica obrva kako bi ostale u željenom obliku.
Tretman predstavlja hemijsko podizanje (lifting obrva) na prirodan način, čime se postiže efekat urednih, gustih i začešljanih obrva.

Komu je namenjen?

Ovo je savršen trerman za one čije dlačice štrče, rastu u svim pravcima, za one koji imaju rupice u obrvii za one koji žele sredjen, raščešljan izgled.

Koje su prednosti tretmana na druge opcije sređivanja obrva?

Prednosti laminacije u odnosu na druge opcije sređivanja obrva su mnoge i ona je, ukoliko se pravilno izvede, odlično rešenje kako za guste, tako i za retke obrve. Neke žene čak tvrde da im se mnogo više dopada laminacija ređih obrva nego onih izuzetno gustih, jer rezultat deluje mekše, nežnije i prirodnije.

Procedura tretmana

Pre početka tretmana potrebno je dobro očistiti obrve i kožu oko obrva. Zatim ide sredjivanje obrva pincetom, eventualno ukoliko klijent želi, možemo uraditi i farbanje obrva pre same procedure laminacije obrva.Potom pristupamo proceduri podizanja obrva preparatima. Na kraju samog tretmana stavljaju se hranljiva ulja koja sadrže vitamine koji poboljšavaju strukturu dlake i čuvaju vaše prirodne obrve od osštećenja. Ceo tretman traje oko sat vremena.

Rezultati

Laminacija obrva / Lifting obrva / Brow lifrt je alternativa microblading-u, koji može biti bolan i radi se na koži. Umesto toga, laminacija daje boju i definiciju obrva, bez neželjenih efekata. Vaše obrve mogu biti prirodno gušće, pune simetrične i uredne na prirodan način.

Koliko dugo traje?

Efekat laminacije traje do mesec dana uz obaveznu negu obrva nakon tretmana. Obrve se ne smeju kvasiti 24h nakon tretmana. Nakon 24h od procedure, obrve se mogu normalno umivati i češljati.

laminacija obrva - brow lift