Mimical control tretman

Bore nastaju kao proces starenja kože i delovanje spoljašnjih uticaja.

Svi tretmani

Bore nastaju kao proces starenja kože i delovanje spoljašnjih uticaja. Mogu se podeliti u više grupa, one koje su nastale procesom starenja kože, delovanjem spoljašnjih faktora ili u oba slučaja. Mimičke bore nastaju usled nepravilnog korišćenja mimičkih mišića i najčešće su to bore na čelu, između obrva, oko očiju, oko usana. Nedostatak vode u koži, loša ishrana, izduvne čestice, pušenje, stres, sve su to faktori koje utiču na pojavu bora. Kako bi izbegli bilo koji od ovih faktora, potrebno je posvetiti se koži i zaštiti, a Babor je osmislio anti-age tretman koji koriguje naše pokrete na licu i štiti ga kako od mimičkih bora, tako i od uticaja spoljašnjih faktora. Mimical control tretman utiče na umornu i stresnu kožu, trenutno redukuje bore i intezivno učvršćuje tkivo do 74% redukcije u borama oko očiju nakon samo sat vremena. Koža postaje jača i otporna na spoljašnje uticajei i ima mladalački sjaj. Tretman je predviđen svima od 25+, krema je lagane teksture, a Vaša koža će Vam biti zahvalna na zadovoljstvu koje joj pružate.

Postupak:

Tretman započinjemo čišćenjem hidrofilnim uljem i fitoaktivom (HY-OL), uljanom formulom koja sprečava bilo kakvu dehidrataciju kože, a koža je očišćena i pripremljena za dalji korak. Sledi vitality test sa rich maskom koja nam ukazuje na nedostatke na koži. Deluje tako što ubrzava cirkulaciju kože i na mestima koja ostaju potpuno beličasta, govori nam šta je to što je potrebno koži. Nakon pilinga, započinje se efectiv touch masaža u kombinaciji sa ampulom čiji je glavni sastojak bio-polimer matrix, neuro receptor peptid, sorbitol i beatin, a deluje tako što koriguje mimičke bore, vezuje i jača ćelije, jača kožu, ispunjava je, osvežava i rebalansira vlagu u koži. Masaža je namenjena da probudi sva Vaša čula, kao i da se aktivne komponente dublje unesu u kožu. Sledeći korak je maska u kombinaciji sa ampulom, koja dodatno hrani i neguje kožu. I završni deo tretmana predstavlja tretiranje kože dnevnom kremom i laganim efleraž pokretima.

Tretman je preporučeno raditi na dve nedelje, a ujedno se preporučuje kućna nega. Naš stručni tim kozmetičarki će Vam uvek naglasiti šta je potrebno koristiti prema Vašem tipu kože, ali nezaobilazan korak u samoj negi jeste prvenstveno čišćenje , kao i dnevna krema i antirid koji štite i hrane dubinski kožu. Uvek imate opciju da koristite ampule koje su visoko koncentrisane i daju izvanredne rezultate (visoka vlažnost, regeneracija kože, zaštita balansa, borba protiv starenja), a efekti su odmah vidljivi.