JAPANSKO iscrtavanje obrva - microblading

Neka Vaše obrve budu korak ispred svačijih

Svi tretmani

japansko iscrtavanje obrva - pocetak tretmana

JAPANSKO ISCRTAVANJE OBRVA-MICROBLADING

Šta je microblading-japansko iscrtavanje obrva?

Ova metoda je poznata kao tretman koji Vašim obrvama daje potpuno prirodan 3D izgled. Iscrtane dlačice su simulacija prirodnog rasta dlaka, samim tim obrve izgledaju najpribližnije prirodnim. Ovom metodom možete progustiti Vaše obrve, a takođe možemo ih iscrtati cele iako ih nemate uopšte. Efekat je isti - potpuno prirodan izgled.

Zašto se odlučiti za microblading, a ne klasičnu trajnu šminku?

Microbading je najnovija metoda iscrtavanja gde pigmenti koji se unose daju prirodnu boju, lako se uklapaju uz Vaše obrve i ne vidi se razlika između postojećih dlačica i iscrtanih. Takođe, bitno je napomenuti da kod obične trajne šmunke, obrve izgledaju kao tetovaža i manje prirodno. Kod japanskog iscrtavanje toga nema, dlačice su veoma tanke, nema razlivanja boje, procedura se radi preciznim i posebnim nožićima ( sterilnim, za jednokratnu upotrebu, tj.jednog klijenta). Procedura je manje bolna i kraće traje nego kog obične trajne šminke.

Procedura Japanskog iscrtavanja obrva

Pre samog tretmana bitno je porazgovarati sa klijentom o željama i očekivanjima. Takođe treba mu objasniti da su obrve nakon tretmana 40% tamnije i 25% deblje, nego što će biti nakon završene postretmanske nege. Oblik obrva se iscrtava prema fizionomiji lica, ne po željama klijenta i nagađanju stručne osobe koja radi tretman.Cilj microbladinga je da obrve izgledaju što prirodnije nakon završene nege. Oblik se takođe iscrtava pomoću specijalnog šestara, a klijent može birati debljinu obrve. Tretman se izvodi u sterilnim uslovima. Pigmenti koji se koriste su kvalitetni i postojani. Sama procedura traje oko sat i po vremena. Prilikom rada koristi se lokalni anestetik u tečnom obliku, što tretman čini manje bolnim i izdržljivim. Nakon završenog tretmana, neophodno je sprevesti adekvatnu kućnu negu, od koje najviše zavisi opstanak boje u koži. Posttretman traje oko 7 dana. Prva korekcija se radi nakon mesec dana, svaka sledeća na 6-12 meseci.

japansko iscrtavanje obrva (pre tretmana, posle tretmana)

Japansko iscrtavanje obrva - posttretman

Kao što smo napomenuli, trajnost i opstanak boje u koži zavisi najviše od nege koju ćete Vi sprovoditi kog kuće nakon tretmana. Ona traje 7 dana od dana iscrtavanja i podrazumeva mazanje isključivo vazelina na mesto obrva. Izbegavati preterano kvašenje, šminkanje obrva, saunu, sunce, solarijum, bazene.

Česta pitaju u vezi japanskog iscrtavanja obrva - microblading

 

Da li je microblading štetan za postojeće obrve?

Ne. Ukoliko imate svoje obrve, utoliko bolje, jer će krajnji rezultat biti bolji.

Da li je tretman bolan?

Prilikom rada koristi se lokalni anestetik koji znatno smanjuje bol, tako da je tretman minimalno bolan.

Koliko dugo traje boja?

Ovo zavisi od načina života. Ukoliko je koža masnija, ukoliko se često koriste jači losioni i preparati, ukoliko se često šminkate, boja će trajati kraće. Što znači da biste trebali raditi korekciju u vidu osvežavanja boje na 6 meseci. U suprotonom taj period može biti 9-12.

 

 

 
Microblading

Probajte novu metodu Japanskog iscrtavanja obrva - 3D microblading. Ova metoda se razlikuje od drugih, jer daje efekat potpuno prirodnih obrva. Zakazite svoj termin jos danas, i dovedite Vase obrve do savršenstva. Pozovite 0113088885 i 0693088885 i zakažite tretman! www.starmedic.rs

Posted by StarMedic, kozmetički i frizerski salon on Thursday, November 2, 2017

 

... Zakažite tretman ili nas pozovite ...

 
... Kliknite za cenovnik ...